Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjelstrup

Som pårørende er det vigtigt, at du er opmærksom på bedemændenes priser, da de kan være temmelig forskellige – begravelsen kan hurtigt blive unødigt dyr. Vores erfaringer viser, at der mellem to lokale bedemænd kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. – du kan derfor sagtens opleve, at én bedemand vil tilbyde en pris på 13.000 kr., mens en anden vil kræve 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde.

Udover prisen på selve bedemanden, opstår der normalt ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Ønsker du hjælp til valget af bedemand i Fjelstrup og omegn, sidder vores dygtige rådgivere klar til at besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Den rigtige bedemand til dig

En begravelse er ofte kompliceret at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden særlig stor erfaring på området, kan det føles vanskeligt at vurdere diverse bedemænds kompetencer og kvalitet.

Det kan derfor være fristende blot at se på hvilken bedemand i Fjelstrup, der er billigst, men dette kan desværre føre til en utilfredsstillende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Fjelstrup, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det kan virke uoverkommeligt og tidskrævende at skulle vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at rådgive dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fjelstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening