Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjellerup

Der kan være store prisforskelle på bedemændene i Fjellerup og omegn – det viser sig ifølge vores erfaringer, at en begravelse hos en bedemand kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden bedemand snildt kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand, der kan være unødigt dyr.

Du skal desuden huske, at der formentlig opstår nogle ekstra udgifter til eksempelvis køb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket ofte betyder, at en komplet begravelse kommer til at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der altid er klar til at besvare dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vær sikker på at vælge den rigtige bedemand i Fjellerup
Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være vanskeligt at vurdere en lang række bedemænd – især hvis man ikke har megen erfaring med det. Hvilken bedemand der er bedst for dig, kommer selvfølgelig an på hvilke specielle ønsker du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan være yderst fristende blot at indsamle og sammenligne priserne på bedemændene i Fjellerup og vælge den billigste, men dette kan desværre føre til et utilfredsstillende samarbejde. Det kan imidlertid være en god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Det kan dog være svært at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor adskillige valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så du ender med den bedemand der bedst matcher dine behov. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fjellerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening