Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fjællebro

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Fjællebro kan være meget forskellige. Prisforskelle på helt op til 7000 kr. er ikke uset i samme by - det kan altså betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr.

Der er en del udgifter du ikke må glemme at tage højde for – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine specielle ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter betyder typisk, at den endelige pris ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. At sige ordentligt farvel til afdøde er naturligvis vigtigt, men hvis ikke du er opmærksom, kan det også blive unødigt dyrt. Vi anbefaler vi dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fjællebro

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemænd og planlægge en begravelse – dette er en vanskelig opgave i sig selv, men den manglende erfaring, kan medføre nogle begynderfejl. Ofte ender pårørende med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den, der virker billigst. Dette må dog frarådes, da man helt uvidende kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket normalt først opdages, når det er for sent.

Den bedste bedemand for dig, kommer an på hvem der bedst er i stand til at opfylde dine ønsker for begravelsen uden, at det overskrider det beløb du har sat af til formålet. Bedemænd udenfor Fjællebro kan være værd at se nærmere på – disse kan nemlig være både bedre og billigere at samarbejde med.

Det kan dog føles som en tidskrævende og vanskelig opgave at vurdere adskillige bedemænd og sammenligne deres priser. Du er altid velkommen til at ringe til Begravelsesguiden, så vi kan rådgive dig – med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, service og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fjællebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening