Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ferritslev

Du kan sagtens komme til at opleve, at én bedemand i Ferritslev tilbyder dig en pris på 13.000 kr., mens konkurrenten om hjørnet vil kræve 20.000 kr. for nøjagtigt samme arbejde. Prisforskellen kan med andre ord være helt op til 7000 kr., hvorfor du skal være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der koster – oveni dennes pris kommer der typisk indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten, gravsted med videre. Disse udgifter lagt sammen giver normalt en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den helt rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Ferritslev til en fornuftig pris

En begravelse kan være meget kompleks at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at vurdere diverse bedemænd – særligt da de ikke har megen erfaring på området. Hvilken bedemand i Ferritslev, der er bedst for dig, kommer blandt andet an på dine specielle ønsker samt din økonomiske situation.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan være både billigere og behageligere for dig at samarbejde med en bedemand udenfor Ferritslev, hvorfor vi opfordrer dig til også at lede udenbys. Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger og ikke kan gøres om.

Mange valgmuligheder kan imidlertid gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ferritslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening