Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fasterholt

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Fasterholt kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden kan finde på at kræve 20.000 kr. selvom de udbyder samme arbejde og ligger på samme gade. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du være godt orienteret inden du beslutter dig - der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse skal du være opmærksom på de udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden – dette være sig til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Det vil typisk sige, at prisen ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Fasterholt er den rigtige for dig?

Din økonomiske situation, særlige ønsker samt ønsket om kvalitet for pengene, har naturligvis stor betydning for valget af bedemand. En begravelse kan være en kompleks begivenhed at arrangere, hvilket blot understreger vigtigheden af den helt rette bedemand.

Ved udelukkende at basere valget af bedemand på baggrund af prisen, kan man ende med et utilfredsstillende samarbejde, da ikke alle bedemænd er lige kompetente.
Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Fasterholt, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine krav til begravelsen.

Service, kompetencer og pris er væsentlige aspekter af samarbejdet med bedemanden, hvorfor vi med over 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd indenfor netop disse kriterier, så opgaven bliver lettere for dig.

Det kan være en mere eller mindre uoverskueligt og tidskrævende at holde styr på en lang række bedemænd og vurdere hvilken man er bedst tjent med – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så du ender med den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fasterholt - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening