Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fangel

Bedemænds priser kan variere ganske meget, hvilket du skal være opmærksom på. Én bedemand eksempelvis kræve en pris på 20.000 kr., mens en anden kan udføre præcist samme arbejde for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt orienteret inden du kontakter en lokal bedemand i Fangel, der kan vise sig at være unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre – disse ekstra omkostninger betyder tit, at den endelige pris ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der altid er klar til at hjælpe dig.

Din bedemand i Fangel

Vi er naturligvis indforståede med, at det kan være en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle beslutte hvilken bedemand man skal vælge. Da mange pårørende ikke har den store erfaring på området, ender de ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan desværre medføre, at valget falder på en bedemand, der ikke lever op til de efterladtes forventninger.

Dine særlige ønsker for begravelsen samt hvad du ønsker at betale, har naturligvis indflydelse på hvilken bedemand i Fangel du skal vælge.

Du skal være opmærksom på, at der kan være en række fordele forbundet med også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi har derfor med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt. Det er naturligvis vigtigt at I får et godt samarbejde omkring begravelsen og den afsked med afdøde som I så pårørende ønsker.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Fangel - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening