Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårvang

Når du navigerer rundt på denne side, vil du hurtigt finde ud af, at prisen på bedemænd og deres services kan svinge med op til 7000 kr. Fx kan en begravelse, der koster 20.000 kr. hos en bedemand i Fårvang, koste 13.000 kr. i en by i nærheden. Det er derfor en god idé at undersøge mulighederne, før du vælger bedemand.

Du skal være opmærksom på, at der udover udgifterne til bedemand vil være flere ekstra udgifter som blomster, gravplads og kremering. Samlet kan en begravelse derfor let komme til at koste mellem 30.000-50.000 kr. Før du henvender dig til en bedemand, anbefaler vi dig derfor at ringe gratis til en af vores rådgivere, som er klar til vejlede dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder du en dygtig bedemand?

Det er ofte vanskeligt at finde ud, hvilken bedemand som er den bedste til at opfylde dine behov. De pårørende skal tage stilling til en lang række forhold. Typisk vil valget af bedemand afhænge af økonomi og særlige ønsker som de efterladte eller afdøde måtte have.

Mange pårørende har en begrænset erfaring med at vælge bedemand. De fleste vælger derfor udelukkende bedemand på baggrund af pris. Det er imidlertid ikke alle bedemænd, som er lige dygtige, hvilket man desværre risikerer at opdage for sent i forløbet.

De færreste ved, at det ofte kan være fornuftigt at vælge en bedemand fra en anden by, i stedet for at vælge en bedemand i Fårvang. Disse kan i tilfælde både være billigere og bedre. De pårørende vil dog stadig stå tilbage med den vanskelige opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vi står derfor til din rådighed, når du skal vælge bedemand. Du kan ringe gratis og få et uforpligtende råd med på vejen. Vi har sammen med mere en 2.000 pårørende vurderet  bedemænd rundt i landet på venlighed, kompetence og pris. Vores rådgivere er klar til at assistere dig med at finde den bedemand, som bedst opfylder dine særlige behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fårvang - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening