Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårup

Det er ingen hemmelighed at bedemænds priser kan være temmelig forskellige, men at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det de færreste, der ved. Du kan dermed komme ud for, at én bedemand i Fårup tager 13.000 kr. for sine ydelser, mens en anden sagtens kan tage 20.000 kr. for samme arbejde. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Du skal huske at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre, når du overvejer prisen – disse udgifter kommer nemlig udover bedemanden. Dermed kan en komplet begravelse hurtigt ende med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe med at finde den rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fårup

Når man planlægger en begravelse er der mange ting at tage stilling til og vi har fuld forståelse for, at det dermed kan føles som en temmelig svær opgave. Netop derfor er den helt rigtige bedemand vigtig – valget af denne påvirkes selvfølgelig af dine særlige ønsker og økonomiske situation.

Du skal i denne forbindelse være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt at kontakte bedemænd udenfor Fårup, da det vigtigste naturligvis er, at dine ønsker bliver opfyldt – samtidigt kan disse bedemænd være både billigere og bedre. Det kan derimod ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – ikke alle bedemænd er lige kompetente og en dårlig oplevelse kan desværre ikke gøres om.

Der findes et hav af muligheder, tilbud og anordninger, når du skal vælge bedemand og i denne forbindelse kan Begravelsesguiden være kompasset, der leder dig i den rigtige retning. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fårup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening