Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårhus

Vores erfaringer viser os, at der kan være stor forskel på hvad bedemænd kræver for deres arbejde. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens konkurrenten måske kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. En prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen grundigt, da der naturligvis ikke er grund til at betale mere end højst nødvendigt for samme ydelser.

Til en komplet begravelse skal du også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Fårhus.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Fårhus til en fair pris?

En begravelse er en kompleks størrelse og der er adskillige ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For mange pårørende kan det være svært at skulle vurdere bedemændene – særligt når man ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand i Fårhus, der er bedst for dig, kommer an på dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Dog skal du være opmærksom på at det kan være både billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Fårhus, hvorfor du opfordres til også at lede udenbys.
Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere en utilfredsstillende oplevelse, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fårhus - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening