Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårevejle Kirkeby og omegn

Vores erfaringer viser os, at der kan være stor forskel på hvad bedemændene kræver for deres ydelser. Selv i Fårevejle Kirkeby eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.. Der er ingen grund til at betale mere for samme ydelser.

Til en komplet begravelse skal du også medregne udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Fårevejle Kirkeby.

Herunder kan du se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Fårevejle Kirkeby og omegn på 71 71 11 00.

Dygtig bedemand i Fårevejle Kirkeby og omegn til en fair pris? 

En begravelse er en kompleks størrelse og der er mange ting at tage stilling til, når man skal planlægge afsked med afdøde. For pårørende kan det være svært at skulle vurdere bedemændene – særligt når man ikke har megen erfaring på området.

Hvilken bedemand i Fårevejle Kirkeby, der er bedst for dig, kommer an på dine unikke ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Dog skal du være opmærksom på at det kan være både billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Fårevejle Kirkeby, hvorfor du opfordres til også at lede udenbys.
Ved blot at vælge den billigste lokale bedemand, kan du risikere en skuffende oplevelse, der ikke lever op til dine forventninger.

De mange valgmuligheder kan gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er i stand til at rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Fårevejle Kirkeby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Phone71 71 11 00
Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening