Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fårevejle

Som du kan læse på siden her kan der være temmelig stor forskel på diverse bedemænds priser – hvad den ene tager 20.000 kr. for, kan den anden måske tilbyde dig til blot 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. er det vigtigt at du er godt orienteret inden du ringer til den første og bedste bedemand i Fårevejle du kan finde.

Ved en komplet begravelse opstår der typisk en række udgifter, udover dem til selve bedemanden, som du skal huske på – dette til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre. De samlede udgifter kan derfor snildt løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger til bedemanden.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fårevejle

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har stået i situationen før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot opstiller priserne på de lokale bedemænd i Fårevejle og vælger den billigste, kan du risikere ganske uvidende at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen. Dette opdages desværre typisk først, når skaden er sket og det ikke kan gøres om.

Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at det kan være en god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Det kan dog føles tidskrævende at skulle vurdere en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand i Fårevejle og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fårevejle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening