Undgå at betale for meget hos bedemanden i Faaborg-midtfyn og omegn

Her på vores side kan du læse, at det ikke er atypsik at opleve store prisforskelle på to bedemænd, både i hele landet men også lokalt mellem bedemændene. Når du undersøger bedemændspriser i Faaborg-midtfyn kan du altså opleve stor variation, på trods af en nær søgning. 

Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt ekstra tid på at finde ud af, hvilke bedemænd du har til rådighed i Faaborg-midtfyn. Ring og få en snak med en af vores dygtige rådigivere, hvis tvivlen skulle ramme dig. 

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Faaborg-midtfyn og omegn på 78 72 16 00.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Et begravelsesforløb kan virke svært og uoverskuligt, for selv den pårørende med mest overskud i forbindelse med et dødsfald. Dertil kommer, at ikke mange pårørende har særlig stor erfaring med det at skulle planlægge en begravelse. Derfor har valget af den rigtige bedemand stor betydning, fordi der er mange ting at forholde sig til i forbindelse med en begravelse, og en god bedemand kan være behjælpelig her. 

I kraft af hvordan din økonomiske situation ser ud og hvilke specifikke ønsker du har er det vigtigt, at tænke dette med når du vælger en bedemand. Det må derfor frarådes kun at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i  Faaborg-midtfyn og ud fra det vælge den billigste. Dette kan føre til et ikke tilfredstillende samarbejde, der desværre oftes først opdages for sent. En god idé ville være at sprede sin søgning ud, og lede efter en bedemand slidt længere væk, da det kan føre til, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige præcis dine krav.

Når vi anbefaler at søgningen bredes ud er vi godt klar over, at det kan gøre det endnu sværere at beslutte sig, ud fra de mange valgmuligheder, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Faaborg-midtfyn - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening