Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fåborg

Du skal være opmærksom på, at priserne på begravelsesforretningerne i Fåborg kan være meget forskellige. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan altså betyde, at én bedemand tager 20.000 kr., for en begravelse, mens en anden kun vil kræve 13.000 kr.

Der er række udgifter du ikke må glemme – det være sig til blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en fuldkommen begravelse kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er vigtig, men kan også blive unødigt dyr, hvis du ikke er opmærksom – derfor anbefaler vi dig at kontakte en af vores dygtige rådgivere, så vi kan finde den rette bedemand til dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Fåborg

Det er de færreste mennesker, der har stor erfaring med at planlægge en begravelse, og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Når man dertil lægger de følelser et dødsfald oftest bringer med sig, bliver det ikke lettere at overskue.

Din økonomiske situation og unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen. Derfor kan det ikke anbefales blot at indsamle priserne på de lokale bedemænd i Fåborg og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derimod være en fordel også at lede efter bedemænd i omegnen af Fåborg, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Med mange valgmuligheder kan det virke uoverskueligt at beslutte sig, og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning.

Begravelsesguiden har sammen med over 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompentent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Fåborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening