Undgå at betale for meget hos bedemanden i Espergærde

Det har vist sig at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. Det vil sige at en begravelse et sted kan koste 13.000 kr., hvor den et andet sted kan koste op mod 20.000 kr. Det kan derfor hurtigt betale sig at vælge den rigtige bedemand i Espergærde og omegn.

Ved en begravelse er der en række udgifter, som afhænger af ønsker og behov. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Nogle bedemænd kan for en fuld begravelse derfor nemt kræve mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Espergærde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge i Espergærde?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. En begravelse kan være et forvirrende arrangement at holde styr på uden tidligere erfaring på området. Dine økonomiske muligheder kan samtidig have stor betydning for dine ønsker og krav til arrangementet.

Ofte har pårørende ikke har erfaring med at arrangere begravelser og det kan derfor ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære at sammenligne og vurdere på egen hånd. Vi anbefaler derfor at kontakte Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Espergærde og omegn. Ellers kan man risikere at det ender med at man først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Det er desværre mest normalt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på en selv også selvom den bedemand hverken behøver have den højeste kvalitet eller den bedste pris i området. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Espergærde og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Espergærde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening