Undgå at betale for meget hos bedemanden i Espe

Du kan komme ud for at én bedemand i Espe kan give dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at opkræve dig for 20.000 kr. – dette til trods for at de ligger på samme gade og tilbyder nøjagtigt samme arbejde. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være opmærksom inden du træffer et valg. Der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver dyrere end nødvendigt.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du huske på de yderligere udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted med videre. Det vil typisk sige, at den totale pris vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

At arrangere en begravelse kan være en kompliceret proces, da der er mange ting at tage højde for, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende har man sjældent stor erfaring på området. Derfor kan det føles uoverkommeligt at skulle vurdere bedemændenes kompetencer og tilbud – særligt da man ofte kun har kort tid til processen.

Det kan derfor være fristende blot at finde den bedemand i Espe, der er billigst, men dette kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til forventningerne. Du kan med fordel lede efter bedemænd omkring Espe, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine unikke ønsker inden for rammerne af det du kan og vil betale. Disse bedemænd udenbys kan også vise sig at være billigere.

Det kan føles som en svær opgave at vælge bedemand og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – sammen mere end 5.000 pårørende undersøger vi landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris. Vi er dermed godt klædt på til at hjælpe dig med at finde en dygtig bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Espe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening