Undgå at betale for meget hos bedemanden i Errindlev

Der kan være ganske store forskelle på diverse bedemænds priser – hvad du skal give 13.000 kr. for hos én bedemand i Errindlev, kan du risikere at skulle betale 20.000 kr. for hos konkurrenten et stenkast længere væk. Så stor en prisforskel gør det naturligvis vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig, så du får mest for dine penge.

Oveni denne pris til bedemanden opstår der typisk yderligere udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris snildt kan løbe op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan det være en god ide at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om den løsning du foretrækker.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Errindlev

At arrangere en begravelse og vælge den helt rigtige bedemand kan virke mere eller mindre umuligt - særligt når man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Der er en lang række ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks opgave at stå overfor.

Din bedemand skal være i stand til at opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor den rette bedemand er vigtig. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Errindlev og ringe til den billigste. Den pågældende bedemand er ikke nødvendigvis den bedste i lige netop din situation og du kan risikere at begravelsen ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dig derimod at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at vurdere diverse bedemænd og deres mange tilbud – særligt når der mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den bedst mulige bedemand til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Errindlev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening