Undgå at betale for meget hos bedemanden i Enø By

Der kan være ganske store forskelle på forskellige bedemænds priser – hvad du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Enø By, kan du risikere at betale 20.000 kr. for hos konkurrenten få meter længere nede ad gaden. Så stor en prisforskel gør det naturligvis vigtigt at undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig, så du får mest muligt ud af dine penge.

Oven i denne pris til bedemanden opstår der ofte yderligere udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravsted, dødsannonce med videre, hvorfor den totale pris snildt kan løbe op i størrelsesordenen mellem 30.000 og 50.000 kr. Derfor kan det være en god ide at ringe til en af vore dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om den løsning du finder bedst.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Enø By

At arrangere en begravelse og vælge den helt rigtige bedemand kan virke mere eller mindre uoverskueligt - især når man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Der er mange ting at tage stilling til, hvilket gør det til en kompleks opgave at stå overfor.

Din bedemand skal være i stand til at opfylde dine unikke ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor den helt rigtige bedemand er ganske vigtig. Det må derfor frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Enø By og vælge den billigste. Den pågældende bedemand er ikke nødvendigvis den bedste i din situation og du kan risikere at begravelsen ikke lever op til dine forventninger. Vi anbefaler dig derimod at tage et kig på bedemænd udenbys, da disse kan vise sig at være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Det kan føles som en tidskrævende opgave at vurdere de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er en lang række at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den bedst mulige bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Enø By - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening