Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ellinge Lyng og omegn

En ting du skal være særligt opmærksom på er naturligvis prisen – selv i samme by kan bedemænd have store prisforskelle. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot vælger den første og bedste bedemand i Ellinge Lyng og omegn som du finder, da dette kan vise sig at blive unødigt dyrt.

Udover udgiften til bedemanden, opstår der typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten og gravsted samt indrykning af dødsannonce med videre - dette betyder som regel, at begravelsen ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Begravelsesguidens dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, når beslutningen skal træffes.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Ellinge Lyng og omegn på 78 72 16 00.

Din bedemand i Ellinge Lyng og omegn

Når man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring med at vælge bedemand kan det hurtigt virke uoverskueligt – dog er det af stor betydning at finde den helt rette bedemand. 

Dine særlige ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige, men også din økonomiske situation spiller ind – dog kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og man kan være uheldig at vælge en med et blakket ry i branchen.

Derimod kan det være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Ellinge Lyng, da disse kan vise sig at være bedre i lige netop din situation og oven i købet være billigere. Mange valgmuligheder kan dog gøre valget endnu sværere, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Ellinge Lyng - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening