Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ellidshøj

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Ellidshøj koster 13.000 kr., mens konkurrenten på samme gade vil have 20.000 kr. for samme arbejde. Prisforskellen kan altså være helt op til 7000 kr., hvorfor du skal være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr.

Ved en komplet begravelse er det ikke kun bedemanden, der skal betales for – oveni dennes pris kommer der ofte indrykning af dødsannonce, indkøb af blomster samt gravsten og gravsted med videre. Disse udgifter lagt sammen giver typisk en pris mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand til dig og din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ellidshøj

Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig at arbejde med, påvirkes blandet andet af dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation. Det vigtigste er naturligvis, at dine ønsker bliver opfyldt bedst muligt til en fair pris, hvorfor det ikke kan anbefales blot at vælge den billigste bedemand i byen – vedkommende er ikke nødvendigvis den bedste til at realisere dine ønsker.

I omegnen af Ellidshøj kan du muligvis finde både bedre, billigere og behageligere bedemænd, der kan opfylde dine behov, hvorfor disse ofte er værd at tage et kig på. Da ikke alle bedemænd er lige dygtige, er det en god idé at undersøge flere forskellige, men adskillige bedemænd kan dog godt blive uoverskueligt at jonglere med som pårørende uden erfaring på området.

Begravelsesguiden er af denne grund altid klar til at hjælpe med gratis rådgivning, så opgaven bliver nemmere for dig. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan finde en dygtig bedemand i Ellidshøj til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ellidshøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening