Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ejsing

Du vil nok hurtigt opdage, at bedemænd kan have meget forskellige priser – hvad den ene kræver 20.000 kr. for kan en anden i samme by måske tilbyde dig til 13.000 kr. Med en prisforskel på hele 7000 kr. er det vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end nødvendigt.

Indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce og hvad der ellers hører til en komplet begravelse, er udgifter, der opstår udover bedemanden. Du skal derfor ikke blive overrasket hvis udgifterne samlet ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vores rådgivere er klar til at besvare dine spørgsmål omkring valget af bedemand i Ejsing og omegn, når du har brug for det.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ejsing

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere hvilken bedemand, der er mest passende i din situation – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

Har man, som de fleste pårørende, ikke erfaring med at vælge bedemand og planlægge en begravelse, kan det virke uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd. Dog må det frarådes blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, selvom det kan virke nemt – du kan nemlig, ganske uvidende, komme til at kontakte en bedemand, der har et dårligt ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en god idé også at lede efter bedemænd udenfor Ejsing, da disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker – oveni dette kan de også vise sig at være billigere, hvorfor der altså er en række fordele forbundet med at lede udenbys.

De mange valgmuligheder kan gøre det endnu sværere at tage en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning. Vi har med mere end 2000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ejsing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening