Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egedal

For mange pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der selv på lokalt plan kan være store forskelle på bedemænds priser – en prisforskel på hele 7000 kr. kan sagtens forekomme i samme by. Hvad den ene bedemand skal have 13.000 kr. for, kan den anden snildt forlange 20.000 kr. for. Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egedal, der kan blive unødigt dyr.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket kommer udover prisen til bedemanden. Derfor kan den endelige pris hurtigt ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning.

Din bedemand i Egedal

Hvis du synes, at det er en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne diverse bedemænd, er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det særdeles svært. Din økonomiske situation og dine unikke ønsker for begravelsen har stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste du kan finde.

Det må tværtimod anbefales, at du også undersøger bedemænd udenfor Egedal, da du muligvis kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med her. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egedal risikerer du at ende med et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være svært at overskue de mange bedemænd og deres tilbud - derfor er Begravelsesguiden altid klar til at hjælpe dig. Vores rådgivning er ganske gratis og med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kvalitet, service og pris, så vi er i stand til at anbefale dig den rigtige bedemand i din situation.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Egedal - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening