Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egebjerg

Det er ikke urealistisk, at én bedemand i Egebjerg kan give dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at kræve 20.000 kr. – dette til trods for at de ligger i samme by og tilbyder nøjagtigt samme ydelser. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være opmærksom inden du beslutter dig for en bedemand. Der er ingen grund til at gøre begravelsen dyrere end højst nødvendigt, hvilket vores rådgivere kan hjælpe dig med at forhindre.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår i denne forbindelse – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten, gravsted med videre. Dette betyder, at den endelige pris tit vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov inden du ringer til en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Egebjerg til en fornuftig pris? 

Hvilken bedemand, der er bedst for dig og din situation, kan være temmelig svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har stået i situationen før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine specielle ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot stiller priserne på diverse lokale bedemænd i Egebjerg over for hinanden og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Hvad de færreste pårørende er klar over er, at det kan være en ganske god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.
Det kan dog virke tidskrævende at skulle vurdere mange forskellige bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedemand bedemand i Egebjerg og omegn, der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Egebjerg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening