Undgå at betale for meget hos bedemanden i Egebæk

For mange pårørende kan det komme som en stor overraskelse, at der selv på lokalt plan kan være store forskelle på bedemændenes priser – en prisforskel på hele 7000 kr. kan snildt forekomme i samme by. Hvad den ene skal have 13.000 kr. for, kan den anden sagtens forlange 20.000 kr. for.
 Derfor er det naturligvis vigtigt at være opmærksom inden du vælger en bedemand i Egebæk.

De fleste pårørende vælger en komplet begravelse, hvilket også indebærer indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket kommer udover prisen til bedemanden. Derfor kan den endelige pris ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Egebæk

Hvis du synes, at det er en uoverskuelig opgave at vurdere og sammenligne diverse bedemænd er du ikke alene – de fleste pårørende har ingen erfaring på området, hvilket kan gøre det aldeles svært. Din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen har stor indflydelse på, hvilken bedemand, der er bedst for dig, hvorfor du ikke blot skal vælge den første og bedste.

Det må derimod anbefales, at du også undersøger bedemænd udenfor Egebæk, da du her kan finde bedemænd, der er både bedre og billigere for dig at samarbejde med. Ved blot at vælge den billigste bedemand i Egebæk risikerer du at ende med et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Vi har naturligvis fuld forståelse for, at det kan være svært at overskue de mange bedemænd og deres tilbud og derfor er Begravelsesguiden altid klar til at hjælpe dig. Vores rådgivning er ganske gratis og med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kvalitet, service og pris, så vi er i stand til at anbefale dig den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Egebæk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening