Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ebberup

Det er ikke usandsynligt, at én bedemand i Ebberup kan give dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at forlange 20.000 kr. – dette til trods for at de ligger i samme by og tilbyder samme ydelser. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være meget opmærksom inden du beslutter dig for en bedemand. Der er ingen grund til at gøre begravelsen dyrere end højst nødvendigt.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår – dette være sig til blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted. Det betyder at den totale pris ofte vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Ebberup

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Ebberup over for hinanden og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Dette opdages desværre normalt først, når det er for sent.

Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at det kan være en ganske god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig.
Det kan dog virke som en tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand i Ebberup og omegn til netop dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ebberup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening