Undgå at betale for meget hos bedemanden i Durup

Priserne på bedemænd i Durup kan være ganske forskellige – Begravelsesguidens erfaringer viser, at prisforskellen kan være på helt op til 7000 kr. i samme by. Dette kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre samme arbejde for 13.000 kr.

Herudover kommer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse nemt ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, så vi kan hjælpe dig til at vælge den helt rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Durup til en fornuftig pris?

Hvem der er den rigtige bedemand i Durup for dig, kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine unikke ønsker med det beløb du har sat af til begravelsen. Der er en del ting at tage stilling til, hvorfor en dygtig bedemand er af stor betydning.

Det kan føles som om at opgaven er temmelig uoverskuelig, men du er ikke alene om at have det sådan – de færreste pårørende har erfaring med at arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er heldigvis hjælp at hente. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Vi anbefaler dig også at kontakte bedemænd udenfor Durup – du skal være opmærksom på, at disse kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må desuden frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man, uden at vide det, kan komme til at vælge en, der ikke lever op til forventningerne, hvilket normalt først opdages, når skaden er sket.

Det kan være svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Durup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening