Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dragør

Som du kan se via vores hjemmeside, kan prisen på en bedemand variere med op til 7.000 kr. En bedemands ydelser, der koster 12.000 kr. det ene sted, kan snildt koste 19.000 kr. et andet. Af denne grund opfordrer vi dig til, at du undersøger markedet, før du afgør, hvilken bedemand i Dragør du skal vælge. Såfremt du blot er en smule i tvivl, så udnyt gerne muligheden for at ringe gratis til en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand skal du vælge?

Det kan som pårørende virke som en uoverskuelig opgave at skulle finde den rigtige bedemand. Der er flere ting, du skal overveje, før du begynder din søgen. Blandt andet bør du tænke over din økonomi og dine ønsker for begravelsen.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge en bedemand, og derfor bliver valget ofte truffet uden at skelne til andet end prisen. Dette kan desværre resultere i, at du kan komme ud for en bedemand, der ikke opfylder dine forventninger. Når du som pårørende indser dette, kan det dog allerede være for sent, og så er der ikke meget at stille op.

Selvom mange aldrig har overvejet tanken, så kan en udenbys-bedemand være den rette løsning for dig af flere grunde. For det første kan du måske spare flere tusinde kroner, og for det andet kan det være, at denne bedemand kan opfylde dine konkrete ønsker bedre end en lokal bedemand. De pårørende vil altid ende med at skulle vælge en bedemand ud fra en række parametre som pris og kvalitet, og det er ikke en nem beslutning.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi udarbejdet vurderinger af, hvordan landets bedemænd klarer sig på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder derfor klar til at vejlede dig om de forskellige bedemænd i Dragør.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Dragør - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening