Undgå at betale for meget hos bedemanden i Djursland

Prisen på to forskellige bedemænd kan variere med op til 7.000 kr., selvom de ligger i en kort afstand fra hinanden. Derfor er vi stærke fortalere for, at du undersøger en række forskellige bedemænd på Djursland, inden du sætter dig tilfreds med en bestemt bedemand. Er du blot lidt i tvivl, så ring endelig til en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand på Djursland passer bedst til dig?

Det er ikke en nem situation for en pårørende at skulle vælge en bedemand, og det kan være svært at vide, hvilken bedemand der passer bedst til ens behov. Noget af det, du skal overveje, er din økonomiske situation og dine konkrete ønsker.

Det er ikke altid til at vide, hvor godt en bedemands ry er, og derfor vælger mange pårørende deres bedemand udelukkende på baggrund af prisen. En mulig konsekvens af dette er dog desværre, at bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger. Hvis det, som det ofte er tilfældet, først går op for de pårørende, når det er for sent, så er der desværre ikke meget at gøre ved det.

Der er ikke mange, som er klar over det, men det kan rent faktisk være en god idé at vælge en bedemand fra en anden by. Dette kan muligvis spare dig en masse penge, mens det ligeledes er muligt, at denne udenbys-bedemand passer bedre til dine behov. Når alt det er sagt, vil de pårørende altid stå over for at skulle tage en beslutning på baggrund af de forskellige bedemænds pris og kvalitet.

For at lette opgaven tilbyder vi vores hjælp helt gratis. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende lavet vurderinger af, hvordan bedemænd klarer sig inden for tre kriterier: venlighed, kompetencer og pris. Vi er derfor godt rustet til at hjælpe dig med at afgøre, hvilken bedemand på Djursland der er den rigtige for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Djursland - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening