Undgå at betale for meget hos bedemanden i Demstrup

Der findes en lang række forskellige bedemænd med meget forskellige prisniveauer – du skal dog være ganske opmærksom, da Begravelsesguidens erfaringer viser, at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. På samme gade kan den ene bedemand i Demstrup altså forlange 20.000 kr., mens bedemanden et stenkast derfra vil have 13.000 kr. for samme arbejde. Derfor opfordrer vi dig til at være godt orienteret, således at du får mest ud af dine penge.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at du ofte vil blive opkrævet for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, da disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Disse ekstra udgifter kan typisk gøre, at en komplet begravelse ender med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Med så stort et beløb og så vigtig en begivenhed, anbefaler vi dig at kontakte en af vores kompetente rådgivere på enten mail eller telefon til gratis rådgivning i lige netop din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Demstrup

En begravelse er ofte en kompleks begivenhed, da der er mange ting man skal være opmærksom på, når man skal arrangere afsked med afdøde. Det kan være svært og tidskrævende at vurdere diverse bedemænd – særligt når man som pårørende ikke har erfaring med det. Hvilken bedemand i Demstrup, der er bedst for dig, afhænger blandt andet af dine specielle ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation naturligvis.

Du skal imidletid være opmærksom på, at det er muligt og kan være både billigere og bedre for dig at vælge en bedemand udenfor Demstrup, hvorfor du opfordres til også at undersøge bedemænd udenbys. Ved blot at undersøge priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen, hvilket kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke lever op til forventningerne.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Demstrup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening