Undgå at betale for meget hos bedemanden i Davinde

Der findes en lang række forskellige bedemænd med forskellige prisniveauer – du skal dog være meget opmærksom, da vores erfaringer viser, at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. På samme gade kan den ene bedemand i Davinde kræve 20.000 kr., mens bedemanden få hundrede meter derfra kun vil have 13.000 kr. Derfor opfordrer vi dig til at være opmærksom, således at du får mest ud af dine penge.

Du skal desuden være opmærksom på, at du almindeligvis vil blive opkrævet for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, der kommer udover bedemanden. Disse ekstra udgifter kan gøre, at en komplet begravelse ender med at koste et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Med så stort et beløb og så vigtig en begivenhed, anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere på enten mail eller telefon til gratis rådgivning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Davinde

En begravelse er en kompleks begivenhed, da der er adskillige ting man skal være opmærksom på, når man skal arrangere afsked med afdøde. Det kan være svært at vurdere diverse bedemænd – særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand i Davinde, der er bedst for dig, afhænger af dine særlige ønsker for begravelsen samt din økonomiske situation naturligvis.

Du skal endvidere være opmærksom på, at det kan være både billigere og bedre for dig at vælge en bedemand udenfor Davinde, hvorfor du opfordres til også at lede efter bedemænd udenbys. Ved blot at undersøge priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, hvilket kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Mange valgmuligheder kan dog vanskeliggøre beslutningen og skabe forvirring – derfor har Begravelsesguiden med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Davinde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening