Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dalbyover

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan svinge meget – selv i samme by. Prisforskellen kan ifølge vores erfaringer være helt op til 7000 kr. og kan dermed betyde, at én bedemand i Dalbyover forlanger 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Yderligere skal du være opmærksom på, at der ofte opstår ekstra udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse nemt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du kontakter en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Dalbyover

Det kan være uoverskueligt at skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig – både din økonomiske situation og dine særlige ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

De færreste pårørende har erfaring med at vælge bedemand og det kan det føles uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd og deres tilbud. Dog frarådes det blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, helt uvidende, komme til at vælge en bedemand, der har et blakket ry i branchen.

Du skal derfor vide, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenfor Dalbyover - disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker. Oveni dette kan de vise sig at være billigere, hvorfor det altså kan være en god idé at lede udenbys.

Adskillige valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at træffe en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Dalbyover - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening