Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dalby Huse

Du skal være opmærksom på, at bedemænds priser kan svinge temmelig meget. Prisforskellen kan faktisk være helt op til 7000 kr. og kan dermed betyde, at én bedemand i Dalby Huse forlanger 20.000 kr., mens en anden kun vil have 13.000 kr. for samme arbejde. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du er godt orienteret, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Herudover skal du være opmærksom på, at der ofte opstår yderligere udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder, at den samlede pris for en komplet begravelse nemt kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du kontakter en lokal bedemand.

Vær sikker på at vælge den rigtige bedemand i Dalby Huse

Det kan være uoverskueligt at skulle vurdere hvilken bedemand, der er bedst for dig – både din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen, er naturligvis vigtige at have med i overvejelserne, når du vælger bedemand.

De fleste pårørende har ikke den store erfaring med at vælge bedemand og det kan virke uoverskueligt og tidskrævende at sammenligne og vurdere diverse bedemænd. Dog frarådes det blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælge den billigste – du kan nemlig, helt uvidende vel at mærke, komme til at vælge en bedemand, der har et dårligt ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være fordelagtigt også at lede efter bedemænd udenfor Dalby Huse - disse kan være bedre til at opfylde dine ønsker. Oveni dette kan de vise sig at være billigere, hvorfor der altså er en række fordele forbundet med at lede udenbys.

Adskillige valgmuligheder kan dog gøre det endnu sværere at træffe en beslutning, men Begravelsesguiden er klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor kompetencer, pris og service, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Dalby - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening