Undgå at betale for meget hos bedemanden i Christiansfeld

Som du kan læse på vores side, kan prisforskellen mellem to bedemænd variere med op imod 7.000 kroner. Det er ikke ualmindeligt at se denne prisforskel på to bedemænd, der ligger et stenkast fra hinanden. Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at du bruger lidt tid på at finde ud af, hvilke bedemænd i Christiansfeld du har til rådighed. Ring og tag en snak med en af vores rådgivere, hvis du er det mindste i tvivl.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger du blandt de mange bedemænd i Christiansfeld og omegn?

En begravelse er en indviklet sag, og det er derfor ikke nemt for de pårørende at vælge en bedemand. Det er vigtigt, at du overvejer din økonomi og specifikke ønsker, når du skal vælge en bedemand.

Det er de færreste, der har den store erfaring med at skulle vælge en bedemand, og derfor glemmer mange at medtænke bedemandens ry, inden de tager beslutningen. Hvis bedemanden ikke lever op til de pårørendes forventninger, opdages det ofte først i utide. Beklageligvis er der ikke meget at gøre ved det, når dette er tilfældet.

Til manges store overraskelse kan det være en rigtig god idé at vælge en udenbys-bedemand. I visse tilfælde vil du nemlig opleve, at en bedemand i en nærliggende by passer bedre til dine ønsker og ydermere er billigere. Når alt kommer til alt, vil det altid være de pårørende, som på baggrund af pris og kvalitet skal beslutte, hvilken bedemand der skal bruges.

Vi står derfor til rådighed med gratis rådgivning, når du har brug for det. Sammen med mere end 5.000 pårørende landet over har vi vurderet bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vi kan derfor hjælpe dig med at beslutte, hvilken bedemand i Christiansfeld der vil passe til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Christiansfeld - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening