Undgå at betale for meget hos bedemanden i Byrum

Du vil formentlig hurtigt opdage, at der er ganske stor forskel på diverse bedemænds priser – du kan sagtens opleve, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden kræver mindst 20.000 kr. Begravelsesguidens erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv på lokalt plan, hvorfor du skal orientere dig godt inden du vælger en bedemand i Byrum og omegn.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der typisk yderligere udgifter. Ofte skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris normalt ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med valget.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Byrum skal du vælge?

En begravelse er ofte en kompleks størrelse og der er mange beslutninger at træffe – kombineret med mange pårørendes manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det endnu mere uoverskueligt.

Naturligvis er dine særlige ønsker i fokus, men også din økonomiske situation har betydning, når du skal vælge bedemand – du skal her være opmærksom på, at det kan være en god idé for dig at tage kontakt til bedemænd udenfor Byrum. Disse kan være både bedre og billigere for dig og du risikerer ikke at træffe dine beslutning alene på baggrund af prisforskelle, men får dine behov opfyldt.

For at gøre beslutningen lettere for dig, har vi sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand i Byrum og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Byrum - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening