Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bybjerg

Du vil hurtigt opdage, at der er stor forskel på bedemænds priser – du kan sagtens opleve, at én bedemand vil tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden forlanger mindst 20.000 kr. Vores erfaringer viser, at disse prisforskelle forekommer selv på lokalt plan, hvorfor du skal orientere dig godt inden du vælger en bedemand i Bybjerg.

Udgifterne til bedemanden er én ting, men i forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte yderligere udgifter. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medvirker, at den endelige pris tit ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand i Bybjerg skal du vælge?

En begravelse er en kompleks størrelse og der er mange beslutninger at træffe – kombineret med mange pårørendes manglende erfaring med hensyn til valg af bedemand, bliver det til en endnu mere uoverskuelig opgave.

Naturligvis er dine specifikke ønsker i fokus, men også din økonomiske situation spiller ind, når du skal vælge en bedemand – du skal her være opmærksom på at det kan være en fordel for dig at tage kontakt til bedemænd udenfor Bybjerg. Disse kan være både bedre og billigere og du risikerer ikke at træffe dine beslutning på baggrund af prisforskelle, men får dine behov opfyldt.

For at gøre valget lettere for dig, har vi sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, kompetencer og pris og vi er klar med gratis rådgivning, når du skal vælge bedemand i Bybjerg og omegn.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring til os få anbefalet en bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Fremragende