Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bruunshåb

Du skal være opmærksom på, at priserne på bedemænd i Bruunshåb kan være meget varierende. Prisforskelle på helt op til 7000 kr. ses selv på lokalt plan - det kan dermed betyde, at én bedemand tager 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan give dig en pris på 13.000 kr.

Der er en del udgifter du ikke må glemme at tage højde for – det være sig til indkøb af blomster, gravsten, gravplads, dine særlige ønsker, dødsannonce med videre. Disse ekstra udgifter gør, at den endelige pris kan ende mellem 30.000 og 50.000 kr. At sige ordentligt farvel til afdøde er naturligvis vigtigt, men hvis ikke du er opmærksom, kan det også blive unødigt dyrt. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Din bedemand i Bruunshåb

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en svær opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine unikke ønsker i den forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i valget af bedemand.

Det kan ikke anbefales blot at kontrollere priserne på de lokale bedemænd i Bruunshåb og vælge den billigste, da det desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om. Du skal derfor være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig.

Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at sikre dig det mest optimale samarbejde med den rigtige bedemand for dig.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende