Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brøndby Strand

Når du undersøger priserne på bedemænd i Brøndby Strand, kan du sagtens komme ud for, at én bedemand vil forlange 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde en pris på 13.000 kr. for samme arbejde. Du skal derfor ikke blive forbløffet, hvis du møder en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det er altså vigtigt at være godt orienteret på forhånd, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Der opstår typisk ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket ofte betyder, at prisen ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Brøndby Strand til en fair pris

For pårørende er det tit svært at vurdere og udvælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen afhænger af den enkeltes behov, hvorfor den rette bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den rette for dig også. De efterladtes økonomiske situation, specielle ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, påvirker naturligvis hvilken bedemand man vælger i sidste ende.

De færreste pårørende har nogen særlig erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de på baggrund af prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige dygtige, hvilket man desværre risikerer først at opdage, når skaden er sket, hvilket kan resultere i en skuffende oplevelse, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være en fordel at lede efter bedemænd udenfor Brøndby Strand, da disse kan være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med.

I en svær situation, kan valget af bedemand virke besværlig og tidskrævende, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, så du med vores hjælp kan finde den bedst mulige bedemand. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele landet indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan assistere dig. Vores rådgivere sidder klar i til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brøndby Strand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening