Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brødeskov

Når du undersøger priserne på bedemændene i Brødeskov, kan du sagtens opleve, at én bedemand vil kræve 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde en pris på 13.000 kr. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis du støder på en prisforskel på helt op til 7000 kr. i samme by. Det er altså vigtigt at være godt orienteret på forhånd.

Der opstår typisk en række ekstra udgifter i forbindelse med en komplet begravelse. Der skal eksempelvis købes blomster, indrykkes dødsannonce og betales for gravsten og gravsted med videre, hvilket betyder at den totale pris ofte ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr.
Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der kan guide dig til den rigtige bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Brødeskov til en fair pris

For pårørende er det ofte vanskeligt at vurdere og vælge den helt rigtige bedemand. Vurderingen vil altid afhænge af den enkeltes behov, hvorfor den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den rigtige for dig. De efterladtes økonomiske situation, specielle ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, påvirker naturligvis hvilken bedemand valget i sidste ende falder på.

De fleste pårørende har ikke erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de alene på baggrund af prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente, hvilket man desværre risikerer først at opdage, når skaden er sket, hvilket kan resultere i en dårlig oplevelse, der ikke kan gøres om. Det kan derfor være fordelagtigt at lede efter en bedemand udenfor Brødeskov, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

I en svær situation, kan valget af bedemand virke uoverkommelig og tidskrævende, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, så du med vores hjælp kan finde den rette bedemand. Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele Danmark indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan rådgive dig bedst muligt. Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at hjælpe dig med at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brødeskov - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening