Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brobyværk

Begravelsesguidens erfaringer vise, at der er stor forskel på, hvad diverse bedemænd kræver for deres ydelser. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens en anden i samme by kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. En prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen nærmere.

Til en komplet begravelse skal udgifter til eksempelvis blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce også medregnes, hvilket kan medføre en pris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes til at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om dine behov, inden du kontakter en lokal bedemand i Brobyværk.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand Brobyværk til en fair pris? 

En begravelse er ofte en kompleks størrelse at planlægge, da der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring med at vælge bedemand, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og kvalitet.

Vi er derfor altid klar til at hjælpe dig – med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand der bedst matcher dine behov.

Det kan ofte være fristende blot at se på hvilken bedemand i Brobyværk, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Brobyværk, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brobyværk - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening