Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Broby Overdrev

Vores erfaringer viser os, at der er stor forskel på, hvad bedemænd kræver for deres ydelser. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. En prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen nærmere.

Til en komplet begravelse skal udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce også medregnes, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at ringe til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Broby Overdrev.

Dygtig bedemand til dig

En begravelse er ofte en kompleks størrelse og der er adskillige ting at tage stilling til, når man vil sikre den bedst mulige afsked med afdøde. Som pårørende uden erfaring på området, kan det føles som en uoverskuelig opgave at vurdere diverse bedemænds kompetencer og kvalitet.

Derfor er vi altid klar til at guide dig – sammen med over 5.000 pårørende har vi undersøgt landets bedemænd indenfor kvaliteter som service, kompetencer og pris, og føler os dermed klar til at hjælpe dig med at finde den bedst mulige bedemand til din situation.

Det kan ofte være fristende blot at se på hvilken bedemand i Broby Overdrev, der er billigst, men det kan desværre føre til en skuffende oplevelse, hvis ikke bedemanden lever op til dine forventninger. Du kan med fordel lede efter bedemænd udenfor Broby Overdrev, da det vigtigste naturligvis er at få opfyldt dine specifikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Broby - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening