Undgå at betale for meget hos bedemanden i Broager

Du skal vide, at priser og betingelser hos diverse bedemænd i Broager kan være ganske forskellige. Prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. og kan derfor betyde, at én bedemand tager 13.000 kr. for sine ydelser, mens en anden vil forlange 20.000 kr. – dette altså for helt samme arbejde. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning, der kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom.

Der er en række ekstra udgifter du ikke må glemme – det være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravplads, særlige ønsker, indrykning af dødsannonce og så videre. Dette betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og får den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om lige netop dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Broager

Som pårørende er der flere ting at tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være svært at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – dette især fordi de fleste pårørende ikke har erfaring på området.

Hvilken bedemand, der passer bedst til dig er naturligvis påvirket af dine særlige ønsker og din konkrete økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales at indsamle priser på diverse lokale bedemænd i Broager og basere valget på baggrund af prisen udelukkende – der kan nemlig være fordele forbundet med også at undersøge bedemænd udenfor Broager. Disse kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Vi har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Broager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening