Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bremdal

Her på siden vil du formentlig hurtigt bliver opmærksom på, at der kan være stor forskel på bedemænds priser – du kan sagtens opleve, at én bedemand vil have en pris på 13.000 kr., mens en anden vil forlange mindst 20.000 kr. - dette for nøjagtigt samme arbejde. Vores erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er vigtigt at du er godt informeret inden du kontakter en bedemand i Bremdal.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse opstår der oftest udgifter udover selve bedemanden. Typisk skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris ofte ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere, der kan assistere dig.

Din bedemand i Bremdal

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine særlige ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt. Det kan i denne forbindelse ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Bremdal og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste for dig. Vi anbefaler dig derfor også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Det kan føles som en særdeles svær opgave at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – især når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Det kan føles vanskeligt at skulle planlægge en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har den store erfaring på området. Der er mange ting at tage stilling til og det kan være en stor og svær opgave at stå overfor alene.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige bedemand til dig.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Bremdal - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening