Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bredal

Her på siden vil du sikkert hurtigt opdage, at der kan være temmelig stor forskel på bedemænds priser – du kan sagtens komme ud for, at én bedemand kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil kræve mindst 20.000 kr. - dette for præcist samme arbejde altså. Begravelsesguidens erfaringer viser, at disse prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er en god idé, at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand i Bredal.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse opstår der typisk udgifter udover selve bedemanden, hvilket du skal være opmærksom på. Ofte skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder, at den endelige pris typisk ender mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores rådgivere til en uforpligtende snak, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bredal

Det kan føles som en svær opgave at skulle arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand - særligt når man som pårørende ikke har stået i situationen før. Der er en lang række ting at tage stilling til og derfor er den rette bedemand af større betydning end de fleste lige tror.

Din bedemand skal naturligvis kunne opfylde dine specielle ønsker for begravelsen indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt. Det kan derfor ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Bredal og vælge den billigste, da den pågældende bedemand ikke nødvendigvis er den bedste i din situation. Vi anbefaler dig imidlertid også at undersøge bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre for dig.

Det kan føles svært at skulle bedømme de forskellige bedemænd og deres tilbud – særligt når der er mange at vælge imellem. I denne forbindelse tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe med at finde den bedemand der bedst matcher dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bredal - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening