Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brande

Begravelsesguidens erfaringer viser, at begravelsesforretninger kan have prisforskelle på helt op til 7000 kr. – dette gør sig også gældende for bedemænd i Brande, hvorfor det er vigtigt at du på forhånd er godt orienteret inden du vælger en mere eller mindre tilfældig bedemand. Dette betyder altså, at én bedemand kan kræve 20.000 kr. for samme stykke arbejde som en anden bedemand kan udføre for blot 13.000 kr.

Udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, kommer udover honoraret til selve bedemanden. Den samlede pris for en komplet begravelse ender dermed oftest i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige afsked med afdøde, opfordrer vi dig til at ringe til en af vores rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Brande

Det kan virke som en tidskrævende opgave at skulle sætte sig ind i diverse bedemænds forskellige tilbud – dette bliver ikke lettere af, at de færreste pårørende har den helt store erfaring på området. Mange ender desværre med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den med laveste pris – dog kan dette desværre føre til at man uvidende ringer til en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på, hvem der bedst kan opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation. Du skal i denne forbindelse være opmærksom på at bedemænd udenfor Brande kan være værd at kontakte – disse kan nemlig både være billigere og bedre til at opfylde lige netop dine behov.

Når man står overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne, kan det virke vanskeligt at finde frem til den helt rigtige bedemand. Her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig så snart behovet opstår. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brande - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening