Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brådebæk

Der kan være ganske stor forskel på bedemænds priser – det du skal betale 13.000 kr. for hos én bedemand i Brådebæk, skal du måske betale 20.000 kr. for hos en anden i samme by. Vi anbefaler dig at være godt orienteret inden du kontakter en lokal bedemand, der kan være unødigt dyr.

I forlængelse af denne pris til bedemanden påregnes der normalt yderligere udgifter til indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvorfor den endelige pris hurtigt kan mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Bedemanden til dig i Brådebæk

Hvilken bedemand, der er bedst, kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation bedst muligt, hvorfor valget af bedemand er vigtigt.

Såfremt du blot indsamler og sammenligner priserne på de lokale bedemænd i Brøns og vælger den billigste, kan du desværre risikere at vælge en bedemand, der ikke lever op til dine forventninger, da ikke alle bedemænd er lige kompetente. Dette opdages desværre typisk først, når skaden er sket og ikke kan gøre om. Hvad mange pårørende ikke er klar over er, at der kan være en god idé at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med.

Det kan dog føles svært og tidskrævende at vurdere mange forskellige bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det. Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedemand i Brådebæk og omegn der bedst matcher dine behov.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Brådebæk - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening