Undgå at betale for meget hos bedemanden i Borup

Priserne på bedemænd i Borup kan være meget forskellige – vores erfaringer viser, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr. Dette kan derfor betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan gøre nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr.

Herudover kommer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket du skal huske at tage højde for. Med disse ekstra udgifter kan en komplet begravelse hurtigt ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine behov.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Borup

Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes naturligvis af dine unikke ønsker samt din økonomiske situation. Som pårørende kan det dog virke vanskeligt at vurdere adskillige bedemænds tilbud og kompetencer.

De fleste pårørende har ingen erfaring med at vælge bedemand, hvorfor de ofte ender med at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og ringe til den billigste – dette kan virke fristende, da det virker nemt og hurtigt. Det kan dog ikke anbefales, da kan komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Ofte er pårørende ikke klar over, at det er en mulighed at vælge bedemænd udenfor Borup – det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys, da de kan være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med. Vi er naturligvis indforståede med, at det kan føles som en vanskelig opgave at skulle vælge en bedemand – men Begravelsesguiden er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor venlighed, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde den helt rette til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Borup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening