Undgå at betale for meget hos bedemanden i Borris

Bedemænd kan have temmelig forskellige priser, hvilket du skal være meget opmærksom på, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr. Én bedemand have en pris på 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig nøjagtigt samme arbejde til en pris på 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt sat ind i sagen inden du beslutter dig for en bedemand i Borris.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce og så videre. Disse ekstra omkostninger gør, at prisen typisk vil ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores rådgivere, der kan hjælpe dig med beslutningen.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Borris

Hvilken bedemand man er bedst tjent med kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har nogen særlig erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine unikke ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er væsentlig.

Hvis du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Borris over for hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen. Dette opdages desværre typisk først, når det er for sent og ikke kan gøres om.

Hvad mange pårørende ikke er bevidste om er, at det kan være en god idé at undersøge bedemændene udenbys – disse kan nemlig være både billigere, behageligere og bedre for dig at samarbejde med. Det kan dog føles som en mere eller mindre umulig opgave at skulle vurdere en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand i Borris og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Borris - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening