Undgå at betale for meget hos bedemanden i Borre

Bedemænd kan have vidt forskellige priser, hvilket du skal være meget opmærksom på. Én bedemand have en pris på 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig samme arbejde til en pris på 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt informeret inden du beslutter dig for en bedemand i Borre.

Ved en komplet begravelse opstår der ofte ekstra udgifter til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre – disse ekstra omkostninger gør, at prisen typisk vil ende mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig til at kontakte en af vores rådgivere, der er klar til at rådgive dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Borre

Hvilken bedemand man er bedst tjent med kan være svært at vurdere – særligt hvis man som pårørende ikke har stået i situationen før. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Såfremt du blot stiller priserne på de lokale bedemænd i Borre over for hinanden og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Dette opdages desværre oftest først, når det er for sent og samarbejdet ikke kan gøres om.

Hvad mange ikke er klar over er, at det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre for dig at samarbejde med. Det kan dog føles som en umulig og tidskrævende opgave at skulle vurdere diverse bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har behov for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand i Borre og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Borre - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening