Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bonnet

Hvilken pris en bedemand forlanger for sine ydelser kan variere meget – den ene kan snildt tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden rundt om hjørnet, vil kræve 20.000 kr. for at udføre samme arbejde. En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke uset i samme by, hvorfor du må være godt orienteret inden du vælger bedemand i Bonnet.

I forbindelse med en komplet begravelse, skal du være opmærksom på de ekstra udgifter, der typisk opstår udover selve bedemanden. Normalt skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket medfører, at totalprisen hurtigt kan løbe op mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så vi kan hjælpe med at finde den bedste bedemand for dine behov – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Bonnet

Vi forstår, at det kan virke som en besværlig og tidskrævende opgave at skulle vælge bedemand – dette gøres ikke lettere af, at de fleste pårørende ikke har erfaring på området. Mange ender derfor med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd, da det virker nemt – dog kan dette desværre føre til, at man uvidende vælger til en bedemand med et blakket ry.

Hvilken bedemand, der er bedst for dig, kommer naturligvis an på hvilke unikke ønsker du har for begravelsen samt hvad du ønsker at betale. Du skal desuden være opmærksom på, at bedemænd udenfor Bonnet kan være en god idé at kontakte – disse kan nemlig vise sig at være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine behov.

Står man overfor mange valgmuligheder, der er svære at sammenligne, kan det virke uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige bedemand, men her er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig. Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet bedemænd i hele landet indenfor service, pris og kompetencer, så vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bonnet - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening