Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bolderslev

I denne branche kan der være store prisforskelle på diverse bedemænd – det er derfor ikke overraskende, at én bedemand kræver 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan tilbyde en pris på 13.000 kr. Med en prisforskel på op til 7000 kr., er det vigtigt at du er sat godt ind i sagen, når du vælger bedemand i Bolderslev, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

I forbindelse med en komplet begravelse opstår der ofte en række ekstra udgifter udover bedemanden – dette være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce.

Sammenlagt giver dette typisk en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. - alt afhængig af dine særlige ønsker naturligvis. Du skal være opmærksom på, at vores dygtige rådgivere sidder klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilken bedemand du skal vælge.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Bolderslev og omegn

I forbindelse med en begravelse er der mange ting at tage højde for, hvilket gør det til en kompleks størrelse at planlægge. Dette understreger blot vigtigheden af den helt rigtige bedemand til dine behov.

De færreste pårørende har erfaring med at vurdere og vælge bedemænd – dette betyder, at de ofte ender med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, men det kan vi dog ikke anbefale. Selvom det virker nemt og hurtigt kan man komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan derfor være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Bolderslev - disse kan være bedre til at opfylde dine særlige ønsker og oven i købet vise sig at være billigere.

Det kan dog være svært at overskue en lang række bedemænd og vurdere deres forskellige tilbud – derfor er Begravelsesguiden klar til at rådgive dig, når du har brug for det. Med over 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor pris, service og kompetencer, så vi kan hjælpe med at finde en dygtig til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bolderslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening