Undgå at betale for meget hos bedemanden i Bogense

Som du kan læse her på siden, viser vores erfaring os at der kan være en væsentlig forskel på bedemænds priser – en prisforskel på helt op til 7000 kr. Det betyder altså at én bedemand i Bogense kan koste 20.000 kr., mens en anden kan gøre samme arbejde for 13.000 kr. Derfor er det naturligvis vigtigt at du er godt orienteret.

Herudover skal du medregne yderligere udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce. Dette betyder at prisen for en komplet begravelse snildt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores rådgivere til en gratis og uforpligtende snak om dine ønsker for begravelsen, inden du ringer til en lokal bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

En dygtig bedemand i Bogense

En begravelse er en kompleks begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til, når man skal arrangere afsked med afdøde. Som pårørende kan det være vanskeligt at skulle vurdere bedemændenes kompetencer – særligt når man ikke har den store erfaring på området. Hvilken bedemand i Bogense, der er bedst opfylder dine ønsker, kommer an på dine unikke behov for begravelsen samt din økonomiske situation naturligvis.

Du skal være opmærksom på at det kan være både billigere og behageligere at samarbejde med en bedemand udenfor Bogense, hvorfor du opfordres til også at undersøge bedemænd udenbys. Ved blot at gå efter den billigste lokale bedemand, kan du risikere, helt uvidende, at vælge en bedemand med et blakket ry, hvilket kan føre til en skuffende oplevelse.

Mange valgmuligheder kan gøre beslutningen endnu sværere – derfor har Begravelsesguiden sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Bogense - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening